LJW 002 RVS assieraad hanger – Amare

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

109,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Limbo creëert innovatieve oplossingen voor de uitvaartbranche. Zij streven ernaar om betrouwbare herinneringsproducten te leveren. Dit uit zich in innovatie en vakmanschap, wat ook duidelijk naar voren komt in de sieradenlijn.

De assieraden van Limbo worden veelal met de hand gemaakt en worden geleverd in diverse symbolische en unieke vormen. Een persoonlijk sieraad waardoor de as van een dierbare altijd dichtbij gedragen kan worden.

Deze ashanger in de vorm van een hart, staat symbool voor de liefde. Omdat de hanger zowel goud- als zilverkleurig is, kan de ketting bij alle kleding en sieraden gedragen worden. De subtiele en elegante vormen zorgen ervoor dat het niet direct te herkennen is als assieraad. De ashanger kan worden voorzien van een symbolische hoeveelheid as en wordt geleverd met een bijpassende RVS ketting.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is symbolisch
  • Hoogte 2.1 centimeter
  • Dikte 1.7 centimeter
  • Breedte 2.8 centimeter
  • Wordt geleverd met RVS ketting

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

,

Liters

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.