Metalen hart keepsake urn, HUH 212

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

89,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze hart urn is vervaardigd in India. Hier vervaardigen ervaren, lokale ambachtslieden met veel toewijding en passie de herinneringsproducten uit messing, aluminium en andere hoogwaardige materialen, compleet vrij van schadelijke stoffen. De kwaliteitsproducten worden gekenmerkt door hun sublieme vormgeving en afwerking, met volop oog voor detail.

Iedere urn wordt hier geproduceerd met aandacht voor mens en milieu, zonder concessies te doen op kwaliteit of design. Het eindresultaat is een hoogwaardig en bovenal eerlijk product, zorgvuldig, ambachtelijk en met liefde geproduceerd.

Het accent van deze hart urn ligt op de symbolische vormgeving. Het zachtaardige design maakt het tot een liefelijk en tastbare herinnering, waarbij het hart representatief staat voor de ziel.

  • Deze urn is 7 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.08 liter.
  • Deze urn weegt 0.3 kilo.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

Gerelateerde producten