Metalen songbird blauw keepsake – HU 766 K

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

99,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze prachtige metalen vogel urn in blauwtinten is met zorg vervaardigd in India door ervaren lokale ambachtslieden. Zij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals messing en aluminium, die volledig vrij zijn van schadelijke stoffen. De urnen zijn gekenmerkt door een sublieme vormgeving en afwerking, waarbij elk detail met grote precisie wordt uitgewerkt.

Bij de productie van elke urn wordt veel aandacht besteed aan mens en milieu, zonder in te leveren op de kwaliteit of het design. Het resultaat is een eerlijk en hoogwaardig product, dat zorgvuldig en ambachtelijk is vervaardigd met liefde en toewijding.

  • Deze urn is 8 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.1 liter.
  • Deze urn weegt 0.6 kilo.

Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gedenkartikelen, waaronder vogel urnen. Voor een volledig overzicht van onze vogel urnen kunt u terecht op deze pagina.

Als u meer informatie wenst of graag uw wensen wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een gepast eerbetoon voor uw geliefde. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze werkuren of ons op elk moment een e-mail sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

Materialen

Product