Metalen urn met dierenpootjes zwart – FPU 211

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

109,00149,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De metalen urn met dierenpootjes zwart is gemaakt van keramiek. De lokale ambachtslieden in India vervaardigen deze kwaliteitsproducten uit messing en aluminium. Daarnaast is elke urn voorzien van een speciale laklaag die het product een langdurige glans en bescherming geeft. Op deze manier garanderen wij een hoogwaardig en eerlijk product, gemaakt met liefde en bedoeld om liefdevol door te geven aan hen die er niet meer zijn.

De Amore is een modern ontwerp met elegante en sierlijke vormen. De bijzondere Onyx kleur geeft de urn een luxueuze uitstraling en past perfect bij ieder interieur.

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 5 werkdagen.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Klein 14 CM 0.8 L 0.5 KG €109,00
Medium 17 CM 1.6 L 0.8 KG €129,00
Groot 19 CM 2.3 L 1.1 KG €149,00

De metalen urn met dierenpootjes zwart is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van subtiele urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

 

Extra informatie

Kleur

Liters

, , ,

Maat

, ,

Materialen

Product