Petributes Cast urn hond – Boxer (CASDO-BOX-BRZ)

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

199,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees alles over de urn hond boxer. Deze bijzondere urn, die met de hand is vervaardigd van hoogwaardige giethars, vormt een ontroerend eerbetoon aan de onvergetelijke band die u deelde met uw trouwe boxerhond. Met liefde en toewijding is deze urn gemodelleerd naar het beeld van dit geliefde hondenras. De zorgvuldige en gedetailleerde afwerking, waarbij met precisie kleuraccenten zijn aangebracht, geeft de urn een opmerkelijk realistisch bronzen uiterlijk. Deze speciale urn biedt veel meer dan alleen een manier om de herinnering aan uw hond levend te houden. Het is een tastbare herinnering aan de vreugde, de genegenheid en de avonturen die u samen hebt beleefd. Met zijn realistische vorm en bronsachtige afwerking vormt deze urn een ontroerende en decoratieve aanvulling op uw interieur of een speciale gedenkplaats voor uw geliefde huisdier.

Deze urn kan gebruikt worden voor binnen of buiten in een schaduwplek. Of u nu de urn een ereplaats binnen wilt geven om uw huisdier dicht bij u te houden, of als u liever een speciale plek buiten wilt creëren waar u uw trouwe metgezel kunt eren, deze urn past perfect in beide omgevingen. Plaats hem op een ereplank in uw woonkamer, in een serene tuinhoek waar u herinneringen kunt herbeleven, of in een andere speciale locatie die past bij de persoonlijkheid van uw boxer.

  • De afmeting van dit product is 48 x 32 x 22 cm (lengte x breedte x hoogte).
  • Deze urn heeft een inhoud van 2 liter.

De urn hond boxer is beschikbaar voor binnen en buiten op een schaduwplaats.

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,