Petributes Cast urn hond brons – Golden Retriever

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

199,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Lees meer over deze urn hond in het brons. Deze bijzondere bronzen urn, vervaardigd van duurzame giethars, is een gedenkartikel voor uw geliefde golden retriever. Het is met grote toewijding en aandacht voor detail gevormd tot de trouwe gedaante van deze geliefde hondensoort. Met behulp van zorgvuldig handmatig aanbrengen van kleuraccenten, heeft de urn een realistisch bronzen uiterlijk gekregen. Het beeld wordt daardoor niet direct herkent als een urn, maar eerder als een kunstobject. Deze speciale urn is veel meer dan alleen een bewaarplaats voor de as van uw geliefde huisdier. Het is een tastbare herinnering aan de warmte, genegenheid en vreugde die uw golden retriever in uw leven heeft gebracht. Door zijn realistische vorm en bronsachtige afwerking, vormt deze urn een ontroerende en decoratieve toevoeging aan uw interieur of de rustplaats van uw huisdier.

Deze urn is geschikt voor binnen of buiten op een schaduwrijke plek. Of u nu de voorkeur geeft aan een plek binnenshuis om uw geliefde huisdier dicht bij u te houden, of als u liever een speciale plek buiten wilt creëren waar u uw trouwe metgezel kunt eren, deze urn past perfect in beide omgevingen. Plaats hem in uw woonkamer, op een speciale herdenkingsplank, of creëer een rustige hoek in uw tuin waar u uw huisdier kunt herdenken.

Het is belangrijk te vermelden dat deze urn met grote zorg is vervaardigd, met oog voor detail en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de urn niet alleen een prachtig eerbetoon is, maar ook een duurzaam en blijvend aandenken aan uw geliefde golden retriever.

  • De afmeting van dit product is 28 x 16 x 16 cm (lengte x breedte x hoogte).
  • Deze urn heeft een inhoud van 1,3 liter.

Deze urn hond in het brons is geschikt voor binnen en buiten op een schaduwrijke plek.
(CASDO-RET-02)

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters