PU 201 porselein urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

179,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden gemaakt door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië vervaardigde crematieproducten en -diensten.

De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van diverse duurzaamheidsprojecten.

Deze prachtige porseleinen huisdierenurn heeft een capaciteit van 1,5 liter. De zachte vorm van de kleine hond, ingebed in een warm hartontwerp, creëert een teder herdenkingsobject.

Bovendien symboliseert het hart de liefde tussen mensen en hun huisdieren. Steeds meer mensen vinden een tastbare herinnering aan hun overleden huisdier belangrijk. Deze porseleinen huisdierenurn past in vrijwel elk interieur.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 1.60 liter
  • Hoogte 19.0 centimeter
  • Breedte 21.0 centimeter
  • Diepte 12.0 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

,

Liters

Materialen

Product

Vormen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten