PU 203 porselein urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

179,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP biedt hoogwaardige, in Italië gemaakte crematieproducten en -diensten.

De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten.

Uw paard is uw levenslange metgezel, zoals ze zeggen, en degenen die van ze houden weten dat dit waar is. Na het overlijden van een paard kan het troostend zijn voor de eigenaar om een speciaal gedenkteken te hebben. Met deze prachtige porseleinen huisdierenurn kan dit op een stijlvolle manier worden gedaan.

De urn is prachtig ontworpen en lijkt op een miniatuurkunstwerk.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 1.60 liter
  • Hoogte 19.0 centimeter
  • Breedte 21.0 centimeter
  • Diepte 12.0 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

,

Liters

Materialen

Product

Vormen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.