PU 207 porselein urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

139,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië gemaakte crematieproducten en -diensten.

De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten.

In de vorm van een slapende hond is deze porseleinen dierenurn een prachtig kunstwerk dat mooi staat in elk interieur. De houding van de hond is herkenbaar voor elke hondenliefhebber.

De zachte vormen geven dit herdenkingsobject een prettige uitstraling. Voor iedereen die zijn hond heeft verloren, is het een unieke herinnering aan de goede tijden die je samen hebt beleefd. Dit herdenkingsobject is ook verkrijgbaar in het wit.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 0.60 liter
  • Hoogte 9.0 centimeter
  • Breedte 21.5 centimeter
  • Diepte 11.0 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

,

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten