PU 212 porselein urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

139,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië gemaakte crematieproducten en -diensten.

De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten.

Deze urn, in de vorm van een slapende hond in de hand van de eigenaar, biedt de mogelijkheid om een overleden huisdier op een persoonlijke en warme manier te herdenken. Dit kunstwerk beeldt op prachtige wijze de band tussen de hond en zijn eigenaar uit.

Door zijn vorm en uitstraling past deze huisdierenurn in elk interieur. Deze urn is ook verkrijgbaar in het grijs.

Deze producten worden gratis verzonden.

  • Inhoud is 0.80 liter
  • Hoogte 13.5 centimeter
  • Breedte 15.0 centimeter
  • Diepte 12.5 centimeter

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

,

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.