PU 217 Porselein urn konijn grijs

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

89,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

In tijden van rouw kan deze prachtige porseleinen urn in de vorm van een konijn een troostende en betekenisvolle manier bieden om afscheid te nemen van een geliefde. Het zachte grijs van het porselein straalt rust en sereniteit uit, waardoor het perfect past bij de emotionele processen die gepaard gaan met verlies. De unieke keuze voor een konijn als symbool van herinnering en liefde voegt een extra laag van betekenis toe aan dit gedenkteken. Het delicate ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit maken deze urn niet alleen een eerbetoon aan degene die is heengegaan, maar ook een blijvend aandenken dat koesterende steun biedt tijdens moeilijke momenten.

Deze stijlvolle porselein urn konijn grijs maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië gemaakte crematieproducten en -diensten. De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten. Deze urn, in de vorm van een slapend konijn in de hand van de eigenaar, biedt de mogelijkheid om een overleden huisdier op een persoonlijke en warme manier te herdenken. Dit kunstwerk beeldt op prachtige wijze de band tussen het konijn en zijn eigenaar uit. Door zijn vorm en uitstraling past deze huisdierenurn in elk interieur. Deze urn is ook verkrijgbaar in het wit. Deze producten worden gratis verzonden.

 

Productinformatie voor porselein urn konijn grijs

  • Inhoud is 0.25 liter
  • Hoogte 15.5 centimeter
  • Breedte 8.0 centimeter
  • Diepte 7.5 centimeter

 

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.