Roestvrijstalen urn Beaumont goud – RVS 551

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

249,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De inspiratie voor de urn genaamd Beaumont komt voort uit een mix van verschillende designstijlen, waarbij de natuur een belangrijke rol speelt. Het ontwerp heeft strakke lijnen en is vrij simpel gehouden, zonder al te veel details. Hierdoor heeft de urn een kalme uitstraling en is deze geschikt voor diverse interieurstijlen. Om de Beaumont urn te maken, is er gebruik gemaakt van roestvast staal, wat erg sterk en goed vormbaar is dankzij de 304 legering. De urn is uit één stuk RVS plaat gevormd, waardoor het ontwerp ook stevigheid behoudt. Dit zorgt naast het esthetische aspect, ook voor functionaliteit.

Vanwege de keuze voor RVS 304 legering is de urn van Beaumont ook geschikt om buiten te plaatsen, maar het is belangrijk om er rekening mee te houden dat alles wat in de natuur wordt achtergelaten na verloop van tijd zal worden aangetast. Het is daarom verstandig om de urn niet in de buurt van zeewater of kustgebieden te plaatsen, om corrosie te voorkomen.

  • Deze urn is 21 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 3.2 liter.
  • Deze urn weegt 1.4 kilo.

De roestvrijstalen urn Beaumont is wel geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gedenkartikelen, waaronder subtiele urnen. Voor een volledig overzicht van onze urnen kunt u terecht op deze pagina.

Als u meer informatie wenst of graag uw wensen wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een gepast eerbetoon voor uw geliefde. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze werkuren of ons op elk moment een e-mail sturen.

 

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Vormen

Gerelateerde producten