Silhouet konijn urn, HU 289

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

99,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze grijze metalen urn met een konijn silhouet is vervaardigd in India. Hier vervaardigen ervaren, lokale ambachtslieden met veel toewijding en passie de herinneringsproducten uit messing, aluminium en andere hoogwaardige materialen, compleet vrij van schadelijke stoffen. De kwaliteitsproducten worden gekenmerkt door hun sublieme vormgeving en afwerking, met volop oog voor detail.

Iedere urn wordt hier geproduceerd met aandacht voor mens en milieu, zonder concessies te doen op kwaliteit of design. Het eindresultaat is een hoogwaardig en bovenal eerlijk product, zorgvuldig, ambachtelijk en met liefde geproduceerd.

  • Deze urn is 10 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.55 liter.
  • Deze urn weegt 0.7 kilo.

De silhouet konijn urn zittend is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van konijnen urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle konijn urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde kat. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters