Troost urn harten – TU 004

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

59,00499,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Troost urntjes zijn kleine keramische kunstwerkjes welke met de hand geboetseerd worden uit hoogwaardige klei. Tijdens het bakproces worden de urntjes voorzien van hun unieke kleur, dat zich aan het keramiek hecht.

Een huisdier verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je nog jong bent. Troost urntjes geven kinderen de mogelijkheid om een kleine, blijvende herinnering van hun huisdier te bewaren. Een liefdevolle nagedachtenis die positief bijdraagt aan het rouwproces. De Troost urntjes collectie bestaat uit verschillende modellen en decoraties die hun inspiratie vinden in de iconische kunstwerken van Geert Kunen. Hierdoor kan men zelf een persoonlijk eigen kunstwerkje uitzoeken welke een representatie van de grote urn vormt. En ontstaat er een hechte band met de verloren dierbare.

Ieder Troost urntje wordt op bestelling gemaakt. De levertijd van deze producten bedraagt daarom circa 3 weken.

Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Keepsake – K 7 CM 0.05 L 0.1 KG €59,00-
Medium – M 13 CM 1.0 L 1.1 KG €299,00-
Groot – L 20 CM 3.0 L 3.5 KG €499,00-

De troost urn harten is wel geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van subtiele urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Product

Liters

, , , ,

Maat

, ,