TU 209 keramische urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

59,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De Consolation urnen zijn kleine keramische kunstwerken, met de hand gemaakt van klei van premiumkwaliteit. Tijdens het bakproces van de urnen wordt hun exclusieve kleur aangebracht, die zich hecht aan het keramische substraat.

Het verlies van een geliefd huisdier kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. De Consolation urnen stellen huisdiereigenaren in staat om een kleine blijvende herinnering aan hun huisdier te hebben, wat positief bijdraagt aan het verzachten van het rouwproces. De Consolation urnen collectie bevat verschillende modellen en decoratieve elementen geïnspireerd op de iconische werken van kunstenaar Geert Kunen. Dit betekent dat je een volledig gepersonaliseerd kunstwerk kunt kiezen, een kleinere versie van de grote urn.

Net als alle urnen gemaakt door Geert Kunen, wordt elke Consolation urn op bestelling gemaakt, daarom is de levertijd van deze producten ongeveer drie weken.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 0.05 liter
  • Hoogte 4.0 centimeter
  • Breedte 7.5 centimeter
  • Diepte 9.0 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Dier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.