urn Geert Kunen, UGK 099 B

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

569,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Dit is de urn Geert Kunen, UGK 099 B. Met meer dan 40 jaar ervaring in keramische kunst, heeft Geert Kunen zijn meesterschap in dit medium geperfectioneerd. Zijn met de hand geboetseerde urnen worden vervaardigd uit hoogwaardige klei en tijdens het bakproces voorzien van een vloeibare bronzen laag die zich naadloos aan het keramiek hecht. Dankzij de unieke details en doordachte symboliek zijn de creaties van Geert niet onmiddellijk herkenbaar als urnen, maar eerder als kunstzinnige objecten. De eigentijdse vormen, gekoppeld aan de opmerkelijke bronskleur, maken elk kunstwerk geschikt voor elk type interieur.

Elke urn van Geert Kunen wordt op maat gemaakt, wat betekent dat de levertijd van deze producten ongeveer 3 weken bedraagt.

 

Informatie over de urn

  • Deze urn is 41 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 2.0 liter.
  • Deze urn weegt 3.1 kilo.
  • Deze urn heeft een bruine en zilveren kleur

 

Deze urn Geert Kunen is geschikt voor binnen en buiten.
Voor andere urnen gemaakt door Geert Kunen kunt u op deze pagina kijken. Hier staat een volledig overzicht van alle producten die de kunstenaar gemaakt heeft.

 

Heeft u vragen?

Deze urnenwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard. Wij hebben een grote collectie met bijzondere urnen om uw geliefde te herdenken. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen. Wij helpen je graag verder.

 

Extra informatie

Product

Liters

,