Urn glas, GUP 055 M

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

199,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Elke glazen urn in ons assortiment is vervaardigd uit het Boheemse kristal, bekend om zijn schittering die vergelijkbaar is met die van een diamant. Met zorg en toewijding wordt elke urn individueel met de hand geblazen door getalenteerde glaskunstenaars. Dit eeuwenoude ambacht wordt nog altijd beschouwd als een bijzondere en moeilijk te beheersen techniek, waardoor elke urn zijn eigen unieke kenmerken heeft, terwijl hij toch trouw blijft aan het oorspronkelijke ontwerp.

De ‘Crystal Heart’ urnen zijn verfraaid met een prachtig en doorschijnend hart, dat symbool staat voor eeuwige liefde. De elegante afwerking wordt benadrukt door de roestvrijstalen sluiting aan de onderkant van de urn, wat het product een extra vleugje stijl en verfijning geeft. Het hartje in de urn van glas is een gevoelige toevoeging aan het kunstwerk. Hierdoor kunnen ze een persoonlijk tintje geven aan uw gedenkplaats.

  • Deze urn is 22 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 1.0 liter.
  • Deze urn weegt 1.3 kilo.
  • Deze urn is oranjebruin

De urn glas GUP 055 M is alleen geschikt voor binnen. De urn is niet voor buiten.

Heeft u vragen?

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard vindt u een brede selectie van prachtige gedenkartikelen. Bezoek deze pagina voor een overzicht van onze volledige collectie. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij zijn toegewijd om u te helpen bij het vinden van het perfecte eerbetoon voor uw geliefde. Raadpleeg onze contactpagina voor onze gegevens. U kunt ons bereiken tijdens onze kantooruren per telefoon of altijd een e-mail sturen.

Extra informatie

Product

Liters

,