Wit metalen kat urn, HU 261

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

129,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze wit metalen kat urn is gemaakt in India, waar ervaren lokale ambachtslieden met veel toewijding en passie herinneringsproducten maken uit hoogwaardige materialen zoals messing en aluminium. De producten zijn volledig vrij van schadelijke stoffen en kenmerken zich door hun sublieme vormgeving en afwerking, waarbij veel aandacht wordt besteed aan detail.

Bij de productie van elke urn staat mens en milieu centraal, zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit of het design. Het eindresultaat is een hoogwaardig en eerlijk product, dat zorgvuldig, ambachtelijk en met liefde is vervaardigd.

  • Deze urn is 22 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.5 liter.
  • Deze urn weegt 1.3 kilo.

De wit metalen kat urn is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van katten urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle katten urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde kat. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

Materialen

Product