Zilver metalen roos keepsake – HU 751 K

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

99,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De zilver metalen roos urnen worden gemaakt vol passie van lokale ambachtslieden in India, waarmee ze  hun metalen urnen te vervaardigen. Het productieproces vindt plaats zonder schadelijke stoffen en maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals messing en aluminium. Elk product wordt gekenmerkt door prachtige vormgeving en afwerking, met oog voor detail. De urnen worden geproduceerd met aandacht voor zowel mens als milieu en zonder concessies te doen aan kwaliteit en ontwerp. Het eindresultaat is een eerlijk, ambachtelijk en zorgvuldig geproduceerd product van hoogwaardige kwaliteit.

  • Deze urn is 34 centimeter hoog.
  • Deze urn kan een symbolische hoeveelheid as bevatten.
  • Deze urn weegt 0.3 kilo.

De zilver metalen roos urn is niet geschikt voor buiten.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van subtiele urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Gerelateerde producten