Een rustig bos - dierencrematorium heerhugowaard

Glasfiber urnen

Wanneer u de herinnering aan uw huisdier wilt koesteren bieden onze glasfiber urnen een mooie uitkomst. De urnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met veel zorg, aandacht en liefde gemaakt. U heeft keuze uit een grote collectie, hopelijk zit er voor u een gedenkartikel tussen die de nagedachtenis aan uw huisdier op een waardige manier in stand kan houden.

De categorie glasfiber urnen bevat urnen met verschillende vormen, kleuren en maten hebben. Dit is maar een klein deel van onze collectie. Op de producten-pagina vindt u nog meer producten. Mocht u specifiek op zoek zijn naar een bepaalde urn en kunt u hem niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Een urn is een persoonlijk gedenkartikel voor de nabestaande. Hierdoor kan het uitzoeken van een passende urn erg moeilijk zijn. Wij geven u daarom als advies om even rustig door onze webwinkel te bladeren. Op deze manier komt u misschien vanzelf iets tegen wat u aanspreekt en wat u doet denken aan uw dierbare. 

Wij hebben een paar tips die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze. U kunt bijvoorbeeld nadenken over de plaats waar de urn komt te staan. Wij bieden urnen aan in neutrale kleuren, in het zwart-wit en met juist heel veel kleur.
Ook kunt u nadenken over waar de urn voor gebruikt gaat worden. Als dit een tijdelijke opslag is voor de as, omdat u deze later zal gaan uitstrooien raden wij u een verstrooiingsbuis aan. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze producten? Of heeft u advies nodig over maten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze.