Is uw trouwe viervoeter overleden? Dan willen wij u allereerst condoleren en veel sterkte en kracht wensen met uw verdriet en verwerking. Hoewel uw hoofd er op dit moment misschien niet naar staat, zal u toch na moeten denken over een waardig afscheid. Bij Dierencrematorium Heerhugowaard kunt u uw huisdier op een respectvolle manier cremeren. U kunt ervoor kiezen om uw hond of kat individueel of gezamenlijk met andere huisdieren te cremeren. U kunt ook bij ons terecht voor het cremeren van knaagdieren, konijnen of vogels.

Kosten huisdier cremeren

Er zijn een aantal factoren die bepalend zijn voor de kosten van de dierencrematie. De kosten lopen uiteen van €40,- tot €190,-, afhankelijk van het dier en de grootte van uw huisdier. Zo is het bijvoorbeeld goedkoper om een vogel of knaagdier te cremeren dan een grote Herdershond. In principe geldt: hoe groter uw huisdier, hoe hoger de kosten voor de dierencrematie.

Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van uw wensen. U kunt de crematie van uw huisdier compleet naar wens vormgeven. Op deze manier willen wij u helpen om op uw eigen manier en tempo afscheid te nemen van uw geliefde huisdier. U kunt bij Dierencrematorium Heerhugowaard kiezen tussen een individuele en een gezamenlijke crematie van uw huisdier. Het individueel laten cremeren van uw huisdier biedt u de mogelijkheid om de dierenuitvaart compleet naar eigen wens vorm te geven. De kosten van de crematie van uw huisdier zijn iets hoger als u voor de individuele crematie kiest.

Kiest u voor een gezamenlijke dierencrematie, dan zijn de kosten iets lager. Dit komt, omdat bij een collectieve crematie meerdere dieren tegelijk worden gecremeerd. Er kan bij een dergelijke uitvaart ook minder rekening gehouden worden met persoonlijke wensen. Dit neemt niet weg dat een gezamenlijke dierencrematie nog steeds erg integer en persoonlijk aanvoelt.

Aanvullende kosten huisdier cremeren

Naast de tarieven voor de crematie zijn er nog een aantal bijkomende kosten voor de dierenuitvaart. Het gaat hierbij onder andere om het retour krijgen van de as en het vervoer.

In onze prijslijst vindt u de verdere tarieven die wij hanteren voor het cremeren van uw huisdier. De tarieven zijn overzichtelijk gecommuniceerd, zodat u de kosten van de dierencrematie eenvoudig kunt berekenen.

Neem contact op met Dierencrematorium Heerhugowaard

Wilt u uw huisdier graag laten cremeren bij Dierencrematorium Heerhugowaard? Of zit u nog met vragen? Neem dan contact op met ons. Wij helpen graag alle onduidelijkheden weg te nemen. Dit contact is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.