Een rustig bos - dierencrematorium heerhugowaard

Wanneer u de herinnering aan uw geliefde wilt koesteren bieden onze urnen en standaarden een mooie uitkomst. De urnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met veel zorg, aandacht en liefde gemaakt. U heeft keuze uit een grote collectie, hopelijk zit er voor u een gedenkartikel tussen die de nagedachtenis aan uw geliefde op een waardige manier in stand kan houden.

De standaarden zijn speciaal ontworpen voor de Keepsake hart urnen. Deze urnen kunt u dan op de standaard plaatsen om ze mooi te tonen. 

Dit is maar een klein deel van onze collectie. Op de producten-pagina vindt u nog meer producten. Mocht u specifiek op zoek zijn naar een bepaalde urn en kunt u hem niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Een urn is een persoonlijk gedenkartikel voor de nabestaande. Hierdoor kan het uitzoeken van een passende urn erg moeilijk zijn. Wij geven u daarom als advies om even rustig door onze webwinkel te bladeren. Op deze manier komt u misschien vanzelf iets tegen wat u aanspreekt en wat u doet denken aan uw dierbare. 

Wij hebben een paar tips die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze. U kunt bijvoorbeeld nadenken over de plaats waar de urn komt te staan. Wij bieden urnen aan in neutrale kleuren, in het zwart-wit en met juist heel veel kleur.
Ook kunt u nadenken over waar de urn voor gebruikt gaat worden. Als dit een tijdelijke opslag is voor de as, omdat u deze later zal gaan uitstrooien raden wij u een verstrooiingsbuis aan. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze producten? Of heeft u advies nodig over maten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze.