De afscheid tafel van Dierencrematorium Heerhugowaard

Dierenurn kopen voor een gedenkwaardig aandenken

Na het overlijden van uw huisdier, kunt u bij ons kiezen tussen een collectieve, separate of een individuele crematie. Wanneer u kiest voor een individuele crematie van uw huisdier, is het mogelijk om de as na afloop tot uw beschikking te krijgen. Bij een individuele crematie wordt de as die overblijft opgevangen in een asbus. Deze kunt u bij ons ophalen, of bij uw dierenarts laten bezorgen. U kunt er vervolgens voor kiezen om de as van uw overleden huisdier uit te strooien over een speciale herdenkplaats. Maar u kunt er ook voor kiezen om de as in een prachtige dierenurn te bewaren.

Groot assortiment bijzondere dierenurnen

Een dierenurn is meer dan alleen een bewaringsartikel. Een mooie dierenurn staat voor een gedenkwaardig aandenken. Het koesteren van een prachtige herinnering. Wij bieden een groot aantal dierenurnen om de as van uw huisdier in te bewaren. Afhankelijk van uw huisdier of de herinnering aan uw huisdier vindt u bij ons een geschikte dierenurn.

Van keramische urnen, glazen urnen en multicolor urnen, tot speciale katten- en honden urnen. Ons ruime assortiment dierenurnen bestaat uit verschillende soorten, kleuren en materialen.

Gedenkwaardige dierenurn kopen

De as nog dichter bij u dragen

Naast een groot aantal dierenurnen kunt u ook assieraden bij ons kopen. Met een assieraad kunt u de herinnering aan uw huisdier nog dichter bij u dragen. In tegenstelling tot een dierenurn, wordt in een assieraad een symbolische hoeveelheid as bewaard. Onze assieraden zijn beschikbaar voor aan een ketting of armband.

Prachtige assieraden

Heeft u vragen?

Heeft u graag wat hulp bij het kiezen van de juiste dierenurn of assieraad? Een dierenurn staat voor een mooie herinnering. Als u hier behoefte aan heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit contact is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *