Bio urn Dome Samsara – BU 206

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

159,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De bio urn Dome Samsara combineert natuurlijke materialen met moderne vormgeving. Deze handgemaakte urnen zijn volledig biologisch afbreekbaar doordat ze gemaakt zijn van organische materialen. De producent gebruikt alleen grondstoffen van plantaardige of minerale oorsprong. De unieke afmetingen en ontwerp maken de Dome urn ideaal voor nabestaanden die een deel van de as willen bewaren en hun geliefde op een symbolische en milieuvriendelijke manier aan de natuur willen teruggeven. De Dome Samsara urn is gemaakt van kwartszand en heeft een jute band. Deze urn is ideaal voor een uitvaart op het water, omdat de urn stevig en resistent is, maar binnen enkele minuten oplost wanneer deze in het water wordt ondergedompeld. De urn is ook erg geschikt om te begraven.

  • Deze urn is 16 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 1.5 liter.
  • Deze urn weegt 2.5 kilo.

De bio urn Dome Samsara is niet geschikt voor buiten en is speciaal ontworpen om in het water te laten of om te begraven.

Heeft u vragen?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van biologische urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle bio urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product