Een rustig bos - dierencrematorium heerhugowaard

Wanneer u de herinnering aan uw huisdier wilt koesteren bieden onze urnen een mooie uitkomst. De bio urnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met veel zorg, aandacht en liefde gemaakt. U heeft keuze uit een grote collectie, hopelijk zit er voor u een gedenkartikel tussen die de nagedachtenis aan uw huisdier op een waardige manier in stand kan houden.

De categorie bio urnen bevat urnen die van natuurvriendelijk materiaal gemaakt zijn. Deze urnen zijn ontworpen met een oogje op het klimaat en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Hierdoor wordt de as op symbolische wijze weer herenigd met de natuur. 
Een deel van deze collectie is gemaakt van oplosbaar bio-materiaal. Dit materiaal is zo ontworpen dat het door contact met water oplost, waardoor het as van uw dierbare mee wordt gevoerd met het water. 

Een urn is een persoonlijk gedenkartikel voor de nabestaande. Hierdoor kan het uitzoeken van een passende urn erg moeilijk zijn. Wij geven u daarom als advies om even rustig door onze webwinkel te bladeren. Op deze manier komt u misschien vanzelf iets tegen wat u aanspreekt en wat u doet denken aan uw dierbare. 

Wij hebben een paar tips die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze. U kunt bijvoorbeeld nadenken over de plaats waar de urn komt te staan. Wij bieden urnen aan in neutrale kleuren, in het zwart-wit en met juist heel veel kleur.
Ook kunt u nadenken over waar de urn voor gebruikt gaat worden. Als dit een tijdelijke opslag is voor de as, omdat u deze later zal gaan uitstrooien raden wij u een verstrooiingsbuis aan. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze producten? Of heeft u advies nodig over maten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze.