Geert Kunen urn keramiek, UGKS 502 zilver

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

399,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze Geert Kunen urn keramiek is een zilver kunstwerk gemaakt om de band tussen geliefde weer te geven. Geert Kunen is een kunstenaar met meer dan 40 jaar ervaring in keramische beelden en urnen, waardoor hij dit materiaal beheerst als geen ander. Als eerst wordt het ontwerp met de hand geboetseerd met een hoogwaardige en stevige klei. Vervolgens wordt er een laagje vloeibaar zilver overheen gegoten, wat zich vasthecht aan het keramiek. Dit laagje zorgt naast zijn prachtige uitstraling ook voor bescherming. Hierdoor gaat de urn zo lang mogelijk mee. Of deze nu binnen of buiten staat.

De zilveren urnen van Geert Kunen zijn nieuw in de collectie. Het is ook mogelijk om deze urn in het brons te verkrijgen, bekijk de bronzen urn hier. 
Het is goed om te weten dat deze urnen op bestelling gemaakt worden. Hierdoor bedraagt de levertijd ongeveer 3 weken.

  • Deze urn is 49 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0.8 liter.
  • Deze urn weegt 2.5 kilo.

De Geert Kunen urn keramiek is geschikt voor binnen en buiten.
Bekijk hier de volledige collectie van Geert Kunen urnen.

Heeft u vragen?

Deze online urnen-winkel maakt deel uit van Dierencrematorium Heerhugowaard, waar we begrijpen hoe belangrijk het is om uw geliefde te herinneren en te eren. Wij staan altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen in het kiezen van een passend gedenkartikel dat de herinnering aan uw dierbare met respect en liefde behoudt. We zijn er om uw vragen te beantwoorden, eventuele zorgen weg te nemen en u te voorzien van de nodige informatie om weloverwogen keuzes te maken.

Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina, waar u ons kunt bereiken via telefoon of e-mail. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen, maar u kunt ons op elk moment een e-mail sturen, en we zullen zo snel mogelijk reageren. Uw gemoedsrust en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit, en we zijn er om u te ondersteunen gedurende het hele proces.

Extra informatie

Product

Liters

,