GGP 009 Asbeeld zilvertin – De roos, symbool van de liefde

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

139,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze hoogwaardige collectie met asbeelden wordt geproduceerd door de ambachtelijke vakmensen van Tingieterij de Geest. Deze tingieterij bestaat al sinds 1978 toen het werd opgericht door eigenaar Gert-Jan de Geest. Gert-Jan kreeg het ambacht met de paplepel ingegoten door zijn grootvader die zelf een tingieterij had. Het team van Tingieterij de Geest bestaat uit ambachtsmensen met passie voor hun vak.

De asbeelden in deze collectie zijn gemaakt van tin. Dit is een van de oudste metalen die door mensen wordt gebruikt bij het vervaardigen van tal van voorwerpen. Waar het oorspronkelijk veel gebruikt werd voor het vervaardigen van wapens wordt tin tegenwoordig veel gebruikt voor huiselijke gebruiksvoorwerpen en kunstwerken zoals deze unieke asbeelden.

De roos staat symbool voor de liefde en dat is niet alleen van deze tijd, maar al sinds de tijd van de Oude Grieken. De roos hoorde bij Aphrodite, de godin van de liefde. De liefde voor uw overleden dierbare is er voor altijd. In deze roos zit een kleine ruimte waar u een heel klein beetje as in kunt bewaren.

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 3 weken.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is symbolisch

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Vormen

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.