GGP 992 Asbeeld zilvertin – Liefde voor altijd, steeds opnieuw een kaarsje

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 3 tot 4 weken.
(gratis verzending!)

359,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Onze hoogwaardige collectie met asbeelden wordt geproduceerd door de ambachtelijke vakmensen van Tingieterij de Geest. Deze tingieterij bestaat al sinds 1978 toen het werd opgericht door eigenaar Gert-Jan de Geest. Gert-Jan kreeg het ambacht met de paplepel ingegoten door zijn grootvader die zelf een tingieterij had. Het team van Tingieterij de Geest bestaat uit ambachtsmensen met passie voor hun vak.

De asbeelden in deze collectie zijn gemaakt van tin. Dit is een van de oudste metalen die door mensen wordt gebruikt bij het vervaardigen van tal van voorwerpen. Waar het oorspronkelijk veel gebruikt werd voor het vervaardigen van wapens wordt tin tegenwoordig veel gebruikt voor huiselijke gebruiksvoorwerpen en kunstwerken zoals deze unieke asbeelden.

‘Liefde voor altijd’ is het thema van dit mooie asbeeld. U ziet 2 vogels tegen elkaar aanzitten op een takje. De warmte spat van af van dit tafereel, u ziet direct dat het hier om liefde gaat. Naast de vogels kunt u, wanneer u maar wilt, ter herinnering een kaarsje aansteken. In dit asbeeld kunt u een klein beetje as van uw overleden dierbare bewaren.

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 3 weken.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 0.08 liter
  • Hoogte 6.0 centimeter
  • Breedte 11.5 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Kleur

Liters

Materialen

Product

Vormen

,

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.