Marineblauwe knuffelkei urn van keramiek, KK 021

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

59,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

De marineblauwe knuffelkei urn van keramiek is een prachtig gedenkartikel waarmee u uw geliefde huisdier kunt eren en herinneren. De urn is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en heeft een holle ruimte waarin u een symbolische hoeveelheid as kunt bewaren. De urn heeft een afmeting van 6 centimeter hoog en heeft een inhoud van 0,05 liter. Met een gewicht van slechts 0,1 kilo is deze urn ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

De marineblauwe kleur van de urn geeft een rustgevend en sereen gevoel, wat kan helpen bij het verwerken van het verlies van uw huisdier. Het ontwerp van de urn is subtiel en minimalistisch, waardoor het een mooie en discrete toevoeging kan zijn aan uw huis of tuin.

  • Deze urn is 6 centimeter hoog.
  • Deze urn heeft een inhoud van 0,05 liter.
  • Deze urn weegt 0.1 kilo.

Heeft u vragen?

Het kiezen van een passend gedenkartikel voor uw huisdier kan een belangrijk onderdeel zijn van het rouwproces. Bij Dierencrematorium Heerhugowaard begrijpen we dat maar al te goed en daarom staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens, waar u ons binnen de gestelde werktijden telefonisch kunt benaderen of ten alle tijden een e-mail kunt sturen. We helpen u graag verder.


Tot slot willen we u erop wijzen dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn op al onze producten, waaronder deze knuffelkei urn. We raden u daarom aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat u een bestelling plaatst. U vindt onze algemene voorwaarden op onze website.  Algemene voorwaarden

Extra informatie

Product

Liters