Metaal urn Amore zwart en zilver – FPU 111

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

89,00349,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Amore

Amore, frans voor liefde. Deze metalen urn is geïnspireerd door de liefde tussen mensen en de liefde tussen mens en dier. Dit gedenkproduct is in de sfeer van Dutch Design ontwikkeld.

Deze kwaliteitsproducten worden vervaardigd door lokale ambachtslieden in India en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing en aluminium. Ze zijn voorzien van een speciale laklaag die het product een langdurige glans en bescherming geeft. Hiermee heb je een hoogwaardig en vooral eerlijk product in handen. Elk product is met liefde gemaakt en bedoeld om met liefde door te geven aan degenen die er niet meer zijn.

De moderne Amore-urn heeft een elegant en sierlijk ontwerp met een bijzondere Onyx-kleur, waardoor het een uitermate luxe uitstraling heeft. Dit maakt de Amore perfect geschikt voor elk interieur.

 

Productinformatie metaal urn FPU 111

  • De levertijd op deze producten is 2 tot 5 werkdagen.
  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • De urn is gemaakt van metaal
Hoogte Inhoud Gewicht Prijs
Keepsake – K 8 CM 0.15 L 0.2 KG €89,00-
Groot – L 25 CM 4.7 L 1.8 KG €349,00-

De metaal urn Amore is niet geschikt voor buiten.

 

Heeft u vragen over de urn?

Ons assortiment omvat een ruime selectie van subtiele urnen en andere gedenkartikelen van hoge kwaliteit. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle urnen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar om u te helpen een passend eerbetoon te vinden voor uw geliefde. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina. U kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

 

Extra informatie

Kleur

Liters

,

Maat

,

Materialen

Product

Gerelateerde producten