PU 202 porselein urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

179,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië vervaardigde crematieproducten en -diensten.

De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten.

Katten zijn loyale menselijke vrienden die graag knuffelen op bijvoorbeeld de bank of een comfortabele stoel. Daarom belichaamt de kat op deze prachtige dierenurn ontspanning, wat iedereen snel kan opmerken. Het is een zeer gepersonaliseerd herdenkingsobject dat zowel in grijs als wit geleverd kan worden.

De kat rust in een hartvorm, wat de liefde tussen mensen en hun huisdieren symboliseert. Deze huisdierenurn ziet er prachtig uit in vrijwel elk interieur. Het is een sierlijk herdenkingsobject dat lijkt op een miniatuurkunstwerk.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 1.60 liter
  • Hoogte 19.0 centimeter
  • Breedte 21.0 centimeter
  • Diepte 13.0 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

,

Liters

Materialen

Product

Vormen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten