PU 204 porselein urn

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

179,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië gemaakte crematieproducten en -diensten.

De urnen zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten.

Huisdiereigenaren koesteren vaak elk moment waarop hun trouwe huisdier aandacht zoekt of bijvoorbeeld een poot geeft. Het is een teken van het onvoorwaardelijke vertrouwen van de hond in zijn eigenaar. Deze prachtige porseleinen huisdierenurn toont een menselijke hand die de poot van hun overleden huisdier vasthoudt.

Dit product heeft een aangename uitstraling. De urn wordt niet meteen herkend door anderen als een herdenkingsobject omdat het eruitziet als een aantrekkelijk decoratief stuk.

  • Deze producten worden gratis verzonden.
  • Inhoud is 1.50 liter
  • Hoogte 16.0 centimeter
  • Breedte 23.0 centimeter
  • Diepte 20.0 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

,

Kleur

,

Liters

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.