PU 215 Porselein urn voor kat

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

139,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

Deze stijlvolle dierenurn maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen. Deze urnen worden vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. B-CP levert hoogwaardige, in Italië gemaakte crematieproducten en -diensten. De urn voor kat zijn “Made in Italy”, wat staat voor aandacht voor detail en zorg voor hoogwaardige producten. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij B-CP; het bedrijf is de initiatiefnemer van verschillende duurzaamheidsprojecten.

Deze urn, in de vorm van een slapende kat in de hand van de eigenaar, biedt de mogelijkheid om een overleden huisdier op een persoonlijke en warme manier te herdenken. Dit kunstwerk beeldt op prachtige wijze de band tussen de kat en zijn eigenaar uit. Door zijn vorm en uitstraling past deze huisdierenurn in elk interieur. Deze urn is ook verkrijgbaar in het wit. Deze producten worden gratis verzonden.

 

Eigenschappen van deze urn voor kat:

  • Inhoud is 0.80 liter
  • Hoogte 13.5 centimeter
  • Breedte 14.5 centimeter
  • Diepte 13.0 centimeter

 

Heeft u vragen?

Als onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard is onze webwinkel gericht op het helpen van mensen bij het uitkiezen van een passend gedenkartikel. We hebben een breed scala aan producten en staan klaar om u te helpen met uw keuze. Onze contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina, waar u ons tijdens werktijden telefonisch kunt bereiken of op elk moment een e-mail kunt sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

,

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.