PU 216 Porselein urn konijn wit

 Deze webwinkel is vandaag open.
 Dit product is leverbaar.

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen.
(gratis verzending!)

89,00 Incl. BTW (gratis verzending)

Beschrijving

In tijden van rouw kan deze prachtige porseleinen urn van een konijn een bron van troost en herinnering zijn. Het zachte grijs en de subtiel gedetailleerde afwerking stralen een gevoel van rust uit, wat kan helpen bij het verwerken van verdriet. De symboliek achter het konijn als symbool voor liefde, vruchtbaarheid en wedergeboorte biedt ook hoop en perspectief tijdens moeilijke momenten. Deze unieke urn is niet alleen een eerbetoon aan uw dierbare, maar ook een tastbare manier om hun nagedachtenis levend te houden. Plaats deze porseleinen urn konijn wit op een speciale plek in huis als blijk van respect en liefdevolle herinneringen aan degene die u bent verloren.

Deze stijlvolle porselein urn konijn wit maakt deel uit van onze unieke collectie porseleinen urnen, vervaardigd door de ambachtslieden van Baccini Cremation Partner (B-CP) uit Italië. Als leverancier van hoogwaardige crematieproducten en -diensten staat B-CP bekend om hun aandacht voor detail en zorg voor kwaliteit. Deze prachtige urn in de vorm van een wit konijn biedt nabestaanden de mogelijkheid om op een persoonlijke en warme manier afscheid te nemen van hun geliefde huisdier. De symboliek achter dit kunstwerk weerspiegelt op ontroerende wijze de band tussen een konijn en zijn eigenaar. Dankzij het tijdloze design past deze witte porseleinen urn moeiteloos in elk interieur, waardoor het een blijvende herinnering wordt aan een speciale metgezel die altijd gemist zal worden. Met gratis verzending bieden wij bij ook nog eens extra service aan onze klanten.

Product specificaties porselein urn konijn wit

  • Inhoud is 0.25 liter
  • Hoogte 15.5 centimeter
  • Breedte 8.0 centimeter
  • Diepte 7.5 centimeter

Heeft u vragen?

Deze webwinkel is onderdeel van Dierencrematorium Heerhugowaard, wij helpen u graag met het uitkiezen van een waardig gedenkartikel. Onze contactgegevens vind u op onze contactpagina, u kunt ons binnen de gestelde werktijden telefonisch benaderen of ten alle tijden een email sturen.

Extra informatie

Dier

Kleur

Liters

Materialen

Product

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten