Afscheid van hond - honden crematie - crematie hond-crematorium Heerhugowaard
Deze afbeelding wordt ter decoratie gebruikt. Het is mogelijk om bij ons een pootafdruk te laten maken van uw huisdier. Laat uw hond cremeren - cremeren hond

Honden crematie van Dierencrematorium Heerhugowaard

Welkom bij Dierencrematorium Heerhugowaard, dé plek waar uw geliefde hond de respectvolle en waardige afscheidsceremonie krijgt die hij of zij verdient. Het verlies van uw dierbare metgezel kan net zo zwaar wegen als het verlies van een familielid en daarom bieden wij u professionele en persoonlijke steun. Op deze pagina hebben we alle informatie over honden crematie verzameld. 

Soorten crematie

Bij dierencrematie heeft u drie opties om uit te kiezen: individueel, separaat en collectief. Lees op deze pagina meer over de crematie

 

Collectief honden crematie

Bij een collectieve crematie wordt uw huisdier samen met maximaal 5 andere dieren tegelijkertijd gecremeerd in dezelfde oven. U ontvangt geen as terug, maar wij zorgen voor het uitstrooien van de as op ons strooiveld. Na de crematie ontvangt u kosteloos een in memoriamkaartje en de officiële crematieverklaring waarin de datum van crematie vermeld staat.

 

Separaat honden crematie

Bij een separate crematie wordt uw huisdier samen met andere dieren, maar wel volledig gescheiden van elkaar gecremeerd. De as die overblijft is alleen van uw huisdier en wordt opgevangen in een asbus welke in de prijs is inbegrepen.

Deze kunt u na de crematie, op afspraak ophalen of door ons laten bezorgen bij uw dierenarts.

De as kan ook in een sierurn en/of as-sieraad worden bewaard. Wij adviseren u hier graag over. Wilt u geen as terugontvangen, dan verstrooien wij de as over ons strooiveld.

Na afloop van de crematie ontvangt u een in memoriamkaartje en de officiële crematieverklaring met daarin de datum van crematie. Beide verzorgen wij kosteloos.

 

Individueel honden crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier alleen gecremeerd. De as die overblijft is alleen van uw huisdier en wordt opgevangen in een asbus welke in de prijs is inbegrepen.

Deze kunt u na de crematie, op afspraak ophalen of door ons laten bezorgen bij uw dierenarts.

De as kan ook in een sierurn en/of as-sieraad worden bewaard. Wij adviseren u hier graag over.

Wilt u geen as terugontvangen, dan verstrooien wij de as over ons strooiveld.

Na afloop van de crematie ontvangt u een in memoriamkaartje en de officiële crematieverklaring met daarin de datum van crematie. Beide verzorgen wij kosteloos.

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Gedenkartikelen

Bij Dierencrematorium Heerhugowaard begrijpen we dat het overlijden van uw hond een emotionele en moeilijke tijd is. Daarom bieden wij naast onze honden crematie service ook een ruime selectie aan honden urnen in onze webshop.

Wij geloven dat elke hond uniek is en daarom hebben wij ons best gedaan om een gevarieerd assortiment aan te bieden, zodat u de perfecte urn kunt vinden om uw trouwe metgezel te herdenken. Onze collectie bestaat uit verschillende materialen, vormen en maten, zodat er voor ieder wat wils is.

Bij vragen staan we altijd voor u klaar. U kunt ons bellen binnen kantoor tijden, of ten alle tijden een email sturen. Alle gegevens staan op de contact pagina.