De herinnering van dichtbij koesteren wordt mogelijk gemaakt door het dragen van een assieraad. Een symbolische hoeveelheid as wordt bewaard in de holle ruimte van een assieraad naar keuze. Elke sieraad die wij aanbieden zijn veelal met de hand gemaakt, dankzij de perfecte afwerking zijn de assieraden bijna niet herkenbaar als ashouder.

Armband

De Embrace armbanden hebben een compartiment waar een kleine hoeveelheid as in kan. De zilveren armband kan gebruikt worden als basis voor de assieraad armband hangers.

 

Ketting

De zilveren ketting kan gebruikt worden als basis voor de assieraad ketting hangers. De Atlantis assieraad hangers zijn o

De assieraden van Atlantis Memorials zijn unieke bedeltjes, met een onderscheidende vorm. Ze zijn zeer gedetailleerd en worden zo perfect mogelijk afgewerkt. De hangers en bedeltjes zitten niet vast aan een ketting, waardoor ze niet snel vast komen te zitten. Zo gaan ze zo lang mogelijk mee. Ook kun je de bedel hierdoor om verschillende soorten kettingen hangen.  

Wij bieden verschillende assieraden aan zodat er altijd een product tussen zit die bij u en uw geliefde past. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de assieraden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze.